SistemLinux.Org Yazar Arayışı Sona Erdi


Sizlere daha önce blog için yazı yazabilecek yazar aradığımdan bahsetmiştim. O zamandan bu yana 4 ay gibi bir süre geçti. Bu arayışımı forumlarda da dile getirmeme ve okunma yazıları da yüksek olmasına rağmen sadece 2 kişi başvuruda bulundu. Bu süre zarfında bu iki arkadaştan bir tanesinin sadece tek bir yazısı yayımlandı. Diğer arkadaş da sınavlarının olduğunu ve sınavlardan sonra yazabileceğini söylemişti. Kendisiyle son görüşmemizde de vakit ayıramayacağını söyledi.

Bunları yazmamın nedeni bu iki arkadaşı eleştirmek falan değil. Herkesin kendi hayatı var. Tabii ki bu daha önemli. Kendilerine en azından denedikleri için teşekkür ederim.

Neyse asıl konuya geleyim. Yazar arayışımdan vazgeçtim. Sanırım Türkiye'deki Linux kullanıcıları böyle bir uygulamaya henüz hazır değil. :) Elimden geldiğince kendim SistemLinux'u devam ettirmeye çalışacağım. İlgi gösteren/göstermeyen herkese teşekkür ederim.

4 Yorumlar

  1. İşin doğrusu şu ki Linux da artık son kullanıcı profilli insanlar tarafından kullanılmaya başladı ve bu kişilerin yazacak pekte bir şeyleri yok. Diğerlerine gelince ya zaten bir yerde görevliler yada vakitleri yok benim gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vakit yok olayını şahsen anlayamıyorum. Bir kişinin en azından ayda 1 tane bile yazı yazabilecek vaktinin olmadığına inanmam mümkün değil. En kötüsü bir konuyla ilgili her gün bir cümle yazı yazı yazsa ayda 30 cümle yapar. Yazı yazmak gerektiğinde belirli şeylerden feragat etmeyi gerektiriyor. Hele ki söz konusu Linux ise bunu seve seve yapmak gerekiyor. En azından sevenler için. :) Eğer ki ben zamanımdan ayırıp da yazamam diyorsa zaten benim o kişiyle işim olmaz. Çünkü o kişinin bloga katabileceği bir şey de yoktur zaten. Zaman planlamasını iyi bir şekilde yaptıktan sonra yazı yazacak vakit yok olayını kabul etmiyorum. Başka yerde görevli olanların da yollarının açık olmasını dilerim. :)

      Sil
    2. Bir yazı yazmak başlı başına bir iştir ara veremezsiniz, konuyu kaçırmak en olası durum. Günlük işler içerisinde ne kadar zaman ayırabiliriz diye bakmak lazım ama buda her kişi maddi durumu, işi, aile yapısı v.s gibi bir çok etkene takılabilir, boş vermişlik başka tabi bu bağlamda söylediklerinize katılabilirim. Onun haricinde gerçekten zaman bulunamayabilir, mesele sistemlinux.org meselesi dağıl bence linux meselesi. burada yada başka bir yerde katkı sağlamak gereklidir, malesef ki ülkemizde bu konularla ilişkili kişiler bulmakta oldukça zor. Helede konuya hakim kişiler bulmak daha zor.

      Sil
    3. Neyse. Bilgisi olan ve zaman ayırabilirim diyen kişilere yine de kapımız her zaman açık diyerek konuyu bağlayalım. :)

      Sil
Daha yeni Daha eski