Steam'deki Aktif Hesapların Sayısı 100 Milyona Ulaştı

Steam'deki aktif kullanıcıların sayısı 100 milyona ulaştı. Ayrıca geçtiğimiz 9 ay içerisinde 1,300 tane yeni oyun eklendi.

Valve, 100 milyondan fazla Steam hesabının aktif bir şekilde Steam kullandığını duyurdu. Bununla birlikte 9 ay içerisinde 1,300 yeni oyununun eklendiği ve toplamda 3,700'den fazla oyuna ulaşıldığı söylendi. 

Bu habere ek olarak Steam'in anasayfasının yeni görünümüne kavuştuğunu belirtelim. Mavi renklerin daha ağırlıkta olduğu bir görünüme sahip. Genel hatlarıyla çok fazla gözle görülür bir değişiklik olmasa da arkaplanda bazı güncellemeleri mevcut.

Yeni görünümle beraber artık anasayfanız daha akıllı bir hale geldi. Bundan böyle Steam size daha önceki satın almalarınıza, oynadığınız oyunlara ve arkadaşlarınızın önerilerine bakarak size oyun önerisi sunacak. Yani kişiye özel önerilerde bulunacak.

Steam'in kişiye özel oyun önerisinde bulunması oldukça güzel. Çünkü sistemdeki oyun sayısı çok fazla ve her geçen gün de bu sayı artıyor. Bu kadar oyun arasında ilgi alanınıza giren oyunları bulmanız zor. Steam bunu sizin için kolaylaştırmış olacak.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski