Kali Linux Sertifikası Resmi Olarak Duyuruldu

Bugün Offensive Security tarafından Kali Linux Sertifikası (Kali Linux Professional Certification) duyuruldu. 

Eğer bilgi güvenliği alanında yeniyseniz, ya da başlamak istiyorsanız KLCP temel sertifikaya sahip olmalısınız. “Koşmadan önce yürümelisin.” felsefesi üzerine kurulu olan KLCP, size profesyonel bilgi güvenliği alanında, çalışma ortamınızla ilgili temel bilgileri verecek.  

KLCP, bilgi güvenliği alanında çalışan kişilerin de Kali Linux dağıtımıyla ilgili paket oluşturma, sunucu depoları, ISO oluşturma ve daha fazlasını öğrenmesini sağlayacak. 

KLCP sertifikasına sahip olmak; Kali penetrasyon testi dağıtımında uzmanlaştığınızı ve bilgi güvenliği konusundaki yeteneklerinizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır olduğunuz anlamına geliyor. 

Yeni Kitap – Kali Linux Revealed: Mastering the Penetration Testing Distribution

Geçtiğimiz yıldan beri üzerinde çalışılan resmi Kali Linux kitabı, 5 Haziran 2017 tarihinde satışa çıkacak. Kali Linux Revealed kitabına hem basılı kopya hem de online format olarak ulaşabileceksiniz. 

Kali Linux konusunda kendini ve yeteneklerini geliştirmek isteyenler için Kali Linux kitabının online (çevrim içi) versiyonu ücretsiz olacak. Bu kitap ve Kali’nin resmi dökümantasyon sitesiyle birlikte KLCP için gereken tüm bilgilere ulaşmış olacaksınız.  

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski