Linux Sorularınız Hakkında Duyuru

Bu zamana kadar Linux ile ilgili sorduğunuz sorulara olabildiğince yardımcı olmaya çalıştım. Fakat son zamanlarda sorularınıza cevap vermeyle harcadığım zamanın arttığını görmekteyim. Bu da bana kendimi Google'mışım gibi hissettirmeye başladı.

Yardım etmeyle harcayacağım zamanımı ve enerjimi SistemLinux'u daha iyi yerlere getirmeye çalışmak için harcamak istiyorum. Dolayısıyla bundan böyle sorularınızı önce Google'dan veya kullandığınız dağıtımın forumundan aramanızı rica ediyorum. Hiçbiri sorunuma çözüm olmadı diyorsanız, bana ulaşırsanız ben de çözüm yolu bulmanız için çabalarım.

Bir diğer husus da bundan böyle Linux ile ilgili çok samimi olduğum kişilerin haricinde Facebook'tan bana soru sormayın. Facebook'ta çoğu zaman çevirimdışı konumda oluyorum. Zaman zaman birisiyle iki çift laf etmek için çevirimiçi olduğumda, sanki benim gelmemi beklermişcesine girer girmez hemen soru soran arkadaşlar oluyor.

Onları üzmemek/kırmamak için her sordukları soruya kısa sürede yanıt vermeye çalıştım. Fakat sanırım bazı arkadaşların sorularına kısa sürede yanıt verdikçe, internette arama yapmak yerine daha çok soruyla gelmeye başladılar.

Google'dan veya forumlardan çözüm bulamazsanız en son olarak bana gelin. Gerçi gereken şeyleri düzgün yaptıktan sonra bana da ihtiyacınız kalmaz ama yine de yardım isteğiniz olursa sorularınızı sistemlinuxorg@gmail.com adresine mail gönderin. Müsait olduğumda sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım.

Blog içerisinde yazılan yazılarla ilgili sorularınızı ilgili yazının altına yorum göndererek sorabilirsiniz.

Bu kararımı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski