Youtube'daki Klipleri MP3 Olarak İndirin

Youtube'da dinlediğimiz şarkıları, internet bağlantısı olmaksızın dinlemek için bilgisayarımıza indirmemiz gerekiyor.

Bunu yapmak için bir kaç yöntem olsa da bu yazıda sizlere severek kullanacağınız bir programdan bahsedeceğim.

Youtube to MP3 Converter programı ile Youtube'da dinlediğiniz kliplerin linklerini kopyalayarak MP3, M4A ve OGG formatında bilgisayarınıza indirebilirsiniz.


Linki kopyaladıktan sonra programdaki Paste URL'ye tıkladığınızda video, programa ekleniyor. Müziği indirmeden önce başlığını, şarkıcı ismini/grubunu ve albüm ismini değiştirebilmenize imkan tanıyor. Müziği indirdikten sonra dönüştürme işlemi yapıyor ve indirilen müziği varsayılan olarak /Müzik/Downloaded by MediaHuman klasörüne kaydediyor.

Müzik indikten sonra da bildirim ekranı ile müziğin indiğini size bildiriyor.

Add multiple urls kısmından birden fazla linki indirmenize imkan tanıyor. Tek yapmanız gereken, indireceğiniz müziklerin linklerini buradan eklemek ve OK tuşuna tıklamak.


Eğer Youtube'dan linkleri kopyaladığınızda, linkin otomatik olarak programa eklenmesini istiyorsanız, ayarlardan Auto add from clipboard'ı seçebilirsiniz. Auto add from clipboard ile birlikte altındaki Automatically download'ı da işaretlerseniz, Youtube'dan kopyaladığınız linkleri, hiçbir işlem yapmanıza gerek kalmadan indirilmeye başlanacak.

Programın Tercihler (Preferences) kısmından aynı anda kaç tane dosya indireceğinizi ve hız limiti modu sayesinde kaç KB ile indireceğinizi belirleyebilirsiniz.

Programı Ubuntu Yazılım Merkezi'nden indirebilirsiniz. Websitesinden indirmek isterseniz Ubuntu 32-bit veya Ubuntu 64-bit'i indirip kurabilirsiniz.

Program ile ilgili anlatacaklarım bu kadar. Ben şahsen programı çok beğendim. Sizlerin de beğeneceğini tahmin ediyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz? Programı beğendiniz mi?

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski