Steam Audio Açık Kaynak Sürümü Çıktı

Valve'ın bugün Steam Audio SDK 4.5.2 sürümünü piyasaya sürmesiyle birlikte yazılım geliştirme kitini Apache 2.0 lisansı altında tamamen açık kaynak haline getirdiler. Bu sürümü Steam Audio SDK kaynak kodunun ilk açık kaynak sürümü olma özelliği taşıyor.

SteamCommunity.com'un bugün yayınlanan "Steam Audio Açık Kaynak Sürümü" başlıklı duyurusunda:

    Hem SDK hem de tüm eklentiler de dahil olmak üzere Steam Audio kod tabanının tamamı artık Apache 2.0 lisansı altında yayınlandı. Bu, geliştiricilerin Steam Audio'yu ticari ürünlerde kullanmalarına ve bunu kendi lisans koşulları altında herhangi bir eklemeye gerek kalmadan değiştirmelerine veya yeniden dağıtmalarına olanak tanıyor. Hataları düzeltmek veya Steam Audio'ya özellikler eklemek isteyen geliştiricilerin katkılarını memnuniyetle karşılıyoruz.

Steam Audio Nedir?

Steam Audio, Valve tarafından oyunlar ve VR için sürükleyici bir ses çözümü olarak tanımlanıyor. Unity, Unreal Engine ve diğer oyun motorları için eklentiler mevcuttur. Bu 3D ses API'si, gerçek zamanlı ses yayılımı, VR entegrasyonu, harika 3D ses özellikleri ve daha fazlasını içeren tam özellikli bir ses çözümü olarak tanıtılmaktadır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski