A Total War Saga: TROY, Linux’e Gelecek

Total War Saga serisinin en yenisi olan TROY, Homeros’un İlyada destanından esinlenerek Troya Savaşı zamanına odaklanır ve devirlerden esinlenen özellikleriyle seriye yenilik katar.

İlyada: Homeros'un Troya Savaşı'nı anlatan destanıdır. Yunanca'da Odise ile birlikte en eski edebiyat olduğu düşünülen epik bir şiirdir. Eldeki veriler ışığında Homeros tarafından MÖ 7. ya da 8. yüzyılda yazıldığı düşünülen Antik Yunan edebiyatının temel eserlerinden biridir.

A Total War Saga: TROY, 2020 yılında Windows için çıktıktan kısa bir süre sonra macOS ve Linux için çıkacak.

A Total War Saga: TROY Hakkında

Bu efsanevi çağda kahramanlar dünyaya ayak basar. Fakat, dünyayı sarsacak bir ihtilaf çıkarmak için tek bir fevri eylem yeterlidir. Gözü pek Troya prensi Paris, güzeller güzeli Helen’i Sparta’daki sarayından kaçırır. Uzaklara yelken açtıklarında, Helen’in kocası Kral Menelaos, hanımına lanet okur. Vefasız hanımını, ne pahasına olursa olsun evine getirecektir!

Büyük surlu Miken’in hükmü geniş lordu Kral Agamemnon, kardeşinin çağrılarını duyar. Dört bir yandan, aralarında çevik ayaklı Aşil ve tatlı dilli Odysseus’un da olduğu Akhealı kahramanlar çağırır. Yunan ordusu, Troya’ya doğru kaçınılmaz savaş ve katliam yapmak üzere yol alır. Zira o muhteşem şehrin önündeki muharebe alanında efsaneler doğacaktır...

Troy, bu destansı ihtilafı Total War’a özgü büyük ve tur tabanlı imparatorluk yönetimi ve harikulade gerçek zamanlı muharebeleriyle hem Yunan hem Troyalı tarafından keşfeder ve mitlerin ve efsanelerin derinlerine inerek bunların ilham alabileceği olayları açığa çıkarır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski