İlk Ubuntu Telefonları Ekim Ayında Çıkacak




İçerisinde Ubuntu bulunan ilk mobil telefonlar bu yılın Ekim ayında çıkacak.

Wall Street Journal'dan Michael Hickins, Ubuntu'nun kurucusu, telefonların iki büyük coğrafi pazara bu yılın Ekim ayında gönderileceğiyle ilgili planlarını açıkladı şeklinde bir yazı yazdı.

Mozilla, Firefox OS'lu telefonları Güney Amerika'da önümüzdeki sene çıkacak. ZTE de dahil olmak üzere 7'den fazla önemli üretici, ürünlerinde kullanacaklarını açıkladılar.

Shuttleworth belirledikleri iki hedef pazar konusunda bir açıklama yapmamasına rağmen, Kuzey Amerika, Ubuntu için önemli bir pazar.

Ekim ayını bir tarafa bırakırsak, özellikleriyle ilgili detaylar henüz yetersiz.

Çıkacak telefonları merakla bekleyenlerden birisi de benim. Umarım ortaya güzel bir telefon çıkartırlar. Ayrıca 2014'ten önce piyasaya çıkacak olması da çok iyi haber.

2 Yorumlar

  1. Polat abi blogunu uzun zamandır takip ediyorum her yazını okudum.Peki bu ubuntu phone os un indirme linkleri ne zaman çıkacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle takip ettiğin için teşekkürler. Yabancı kaynaklara baktığımda Samsung Galaxy Nexus için indirme linki şubat ayının sonu deniyor. Sonuçta hala geliştirme aşamasındalar. Muhtemelen 2013 yılında çıkaracaktır. Bununla ilgili bir haber çıkarsa burada yayınlarım herhalde.

      Sil
Daha yeni Daha eski