SistemLinux Büyümeye Devam Ediyor

SistemLinux'teki ilk yazımızı 12 Haziran 2012'de yazmışız. O zamandan bu yana kendim bir yandan Linux ile ilgili bir şeyler öğrenmeye çalışırken, öğrenme işini tek başıma yapmayıp sizleri de elimden geldiğince bilgilendirmeye çalıştım.

Başarılı oldum mu bilemiyorum. Bir blogu tek başına yazarak (hele ki bir başka bloga daha sahipken) bir yerlere getirmek bir hayli zor. Hatta şunu da itiraf etmeliyim ki eğer 4 yıl önce kişisel blogumu açmamış olsaydım ve ilk önce bu blogu açmış olsaydım büyük ihtimalle kişisel bir blog açmaya gerek duymazdım.

200. yazıdan sonra SistemLinux'un eriştiği noktayı bir seviye daha yukarıya taşımaya çalışacağım. Yapmayı planladıklarım arasında yeni bir kategori açmak var. Bu kategori Linux Programlama konusunda olacak.

Linux Programlama kategorisi sayesinde bir yandan kendi bilgilerimi tazeleyip kendimi geliştirirken bir yandan da Linux Programlama konusunda yazılar yazarak sizleri de bu öğrenme sürecine dahil etmek istiyorum.

Ayrıca bir aksilik olmazsa 2014 yılında SistemLinux'un görünümünde değişiklikler olabilir diyerek şimdilik yazımı burada noktalıyorum.

Not: 4 aylık staja başlayacağım ve 11 tane dersin sınavına hazırlanacağım için aralarda fırsat buldukça bu planımı gerçekleştirmeye çalışacağım. O yüzden gecikse bile mutlaka Linux Programlama kategorisi SistemLinux'te olacak.

Hepinize Linux dolu günler dilerim.

6 Yorumlar

  1. Gerçekten yazılarınız muhteşem, uzun zamandır takipcinizim, azimle çalışıp kaynak oluşturduğunuz için ağzınıza sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarz yorumları aldıkça harcadığım zamana değdiğini görüyorum. Teşekkürler. :)

      Sil
  2. başırala dilerim, umarım bundan sonra çok daha fazla faydalı olacaktır.

    YanıtlaSil
  3. Hocam hangi programlama dilini kullanacağız java ise çok makbule geçer hem windows hem mobilde çok kolaylık sağlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an için Java'yı pek düşünmüyorum. Fakat hiç belli olmaz. :)

      Sil
Daha yeni Daha eski